Home

Cupon pensie rosu

Se schimbă talonul de pensie. Cine primeşte cupon mov şi cine roşu. Anunţul ministrului Muncii. editat de ARQ • 30 Mar 2021 • 0 Comentarii. Se schimbă talonul de pensie. Ministrul Muncii a anunţat că pensionarii care primesc pensiile pe card vor primi de acum înainte cupoane mov, în timp ce ceilalţi vor primi cupoane roşii Se schimbă talonul de pensie. Ministrul Muncii a anunţat că pensionarii care primesc pensiile pe card vor primi de acum înainte cupoane mov, în timp ce ceilalţi vor primi cupoane roşii. Se schimbă talonul de pensie. Raluca Turcan a anunţat că începând cu 15 martie, pensionarii care primesc pensiile pe card vor primi cupoane mov

Se schimbă talonul de pensie

Se schimbă talonul de pensie. Cine primeşte cupon mov şi cine roşu. Anunţul ministrului Muncii. Autor. stiri - 31 martie 2021. Se schimbă talonul de pensie. Ministrul Muncii a anunţat că pensionarii care primesc pensiile pe card vor primi de acum înainte cupoane mov, în timp ce ceilalţi vor primi cupoane roşii Pentru pensionari, un cupon de pensie poate fi mai util decat un act de identitate. Pentru a beneficia de diverse reduceri, bilete de tratament si alte drepturi ce sunt oferite pensionarilor, acestia trebuie sa prezinte cuponul de pensie. Cuponul de pensie e documentul care atesta statutul lor de pensionari, si le garanteaza posibilitatea de a CUPON DE PENSIE. ghita49 Utilizator 11:10, 27 Iunie 2012. Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi spuna cineva daca este adevarat acest lucru Se schimbă talonul de pensie. Ministrul Muncii a anunţat că pensionarii care primesc pensiile pe card vor primi de acum înainte cupoane mov, în timp ce ceilalţi vor primi cupoane roşii. Raluca Turcan a anunţat că începând cu 15 martie, pensionarii care primesc pensiile pe card vor primi cupoane mov

Se schimbă talonul de pensie. Raluca Turcan a anunţat că începând cu 15 martie, pensionarii care primesc pensiile pe card vor primi cupoane mov. Se schimbă talonul de pensie. Raluca Turcan: Talonul mov ajunge la pensionarii care primesc pensiile prin cont banca Ca are ROSU. Babalacul de 79 de ani trebuia sa puna cheile masinii in cui si sa circule cu autobuzul ca tot e gtratis pentru posesorii de cupon de pensie. Si cine dracu' i-a reinnoit permisul acum, sa zicem, zece ani? De la o anumita varsta oricine, chiar si un Alonso devine pericol pe sosele.. Cupon pensie. zohnermariana Utilizator 15:34, 11 Aprilie 2017. As dori sa stiu cum pot primi cuponul de pensie daca am schimbat adresa de domiciliu in alt judet,respectiv am flotant in alt oras si alt judet! Va multumesc! Răspunde Citeaz ă. 7 mesaje. 704 vizualizări. 5.

Utilitatea unui cupon de pensie - ce poti face pentru a

Cum pot intra în posesia talonului de pensie? Taloanele de pensie se transmit la domiciliul pensionarului, prin CN Posta Romana, indiferent de modalitate de plata a pensiei - card/cont bancar sau prin compania mai sus mentionata. Avand in vedere faptul ca pe aceste taloane sunt inscrise date cu caracter personal: codul numeric personal. Tatal meu are 86 de ani. A primit ieri cuponul de pensie si ce sa vezi? Primeste pe cupon urmatoarea instiintare: In vederea recalcularii pensiei este necesar sa trimiteti la CPS o cerere prin care sa alegeti 6 luni consecutive din ultimii 5 ani de activitate, conform art. 28 din Legea nr. 223/2015, privind pensiil Puteți rămâne fără pensie! Ce trebuie să trimiteți, urgent, la casa de pensii. Legea nr. 127/2019 din 8 iulie 2019 privind sistemul public de pensii prevede anumite obligații pentru pensionari, de respectarea cărora depinde primirea prestației sociale. Pentru a nu se trezi că rămân fără pensie, pensionarii trebuie să le.

Merită ÎNCERCAT: O cunoscută actriţă PORNO oferă o

2. un cupon de pensie - pentru evidenţa numărului de dosar de pensie la care va fi efectuată operaţiunea; Cererea se va înregistra la sediul casei teritoriale de pensii unde se află în prezent în evidenţă. Solicitantul poate fi persoana îndreptăţită, precum şi mandatarul, desemnat prin procură specială Transport sicriu domiciliu (dupa caz) Transport decedat la capela/biserica. Transport decedat la cimitir. Manipularea decedatului pe toata durata evenimentului funerar incepand de la domiciliu pana la poarta cimitirului. Pachetul standard cu talonul de pensie este unul dintre cele mai accesate astfel de pachete funerare din gama noastra

CUPON DE PENSIE - Răspunsuri Avocatnet

pensie cupon culoare gri. Bacau. O noua transa de pensii majorate - 22.03.2011. vezi toate articolele pe aceeasi tema. O noua transa de pensii majorate. O parte dintre pensionarii care au lucrat in grupa I si/sau a II-a de munca vor primi majorarea cuvenita pentru aceasta in data de 25 martie Inmormantare Gratuita cu talonul de pensie!. NU doar GRATUIT!. Noi va dam chiar si bani INAPOI!. Veniti cu talonul de pensie, alegeti un sicriu sau un pachet funerar si noi va inapoiem diferenta PE LOC!. Exemplu: Daca alegeti un pachet funerar Clasic in valoare de 2329 de lei, noi va furnizam si acest pachet si va inapoiem si suma de 3100 lei PE LOC (diferenta dintre ajutorul de inmormantare. Dispar cupoanele de pensie! Anunț major de la Guvern. Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut un anunț care îi vizează pe toți pensionarii. Cei din Executiv vor să elimine cupoanele de pensie. Această măsură nu se va lua însă în viitorul apropiat, fiind vorba despre o decizie care se va adopta treptat. Este o discuție în. cupon pensie (copie); declaratie ca nu realizeaza dintr-o activitate profesionala venituri brute lunare mai mari de o patrime din salariul mediu brut pe economie; copie dupa buletinul tutorelui; Actele trebuie depuse pana la data de 30 septembrie pentru elevi si 5 octombrie a fiecarui an pentru studenti. Copiii urmasi care, in cursul anului. Transfer dosar pensie invaliditate la pensie limita de varsta. T ransferul dosarului de pensie pentru invaliditate (boală) la pensie pentru limită de vârstă (normală) este relativ simplu. Dosarul de pensie există la Casa de Pensii a judeţului Ilfov cu toate actele necesare. Nu există diferenţe - ne referim la acte - între cele două.

MEDICINA DE FAMILIE. Pentru cei care doresc sa se inscrie la unul dintre cabinetele de medicina de familie, le oferim urmatoarele beneficii: Consultatii gratuite - la domiciliu, pentru pacienti netransportabili; Retete gratuite - sau compensate, bilete de trimitere catre consultatii de specialitate gratuite; Analize de laborator. Cupon mandat plată pensie sau adeverință de pensionar; Adeverință emisă de primaria de domiciliu din care să rezulte că nu a depus dosar de ajutor social (dacă este cazul ); Extras de cont bancar în cazul în care se dorește primirea banilor într-un cont de card (Titularul prestației trebuie să fie titularul contului)

cupon pensie , cupon şomaj , adeverinţă şcolară pentru elevi şi studenţi , în care să se menţioneze dacă beneficiază de bursă , tipul şi cuantumul , adeverinţă de la A.J.O.F.M.Gorj; dosar de încopciat. II. Documentele necesare pentru acordarea mesei la Cantina de ajutor social : copie acte identitate pentru membrii familiei Din Sahara la Polul Nord cu oprire la Casa de pensii si ANAF. 03 Jul. Caldura din zilele trecute m-a suparat rau. Prefer vremea mai rece decat pe cea hot hot hot si din acest motiv mi-am programat o multime de treburi cu umblatura si alergaturi prin oras, pentru astazi, cand la meteo au anuntat ploaie Asa ca ,livretul ,legitimatia ,cuponul de pensie sunt entitati absolut distincte si nu se pot inlocui reciproc. Sistemul informatic detinut insa de institutiile statului ar putea face printr-o baza de date insa ca acest cupon care contine date personale sa nu fie cerut peste tot in original sau copie

Casa Judeteană de Pensii Iaşi are alocate 314 de bilete de tratament în cadrul celei de-a şasea serii de tichete asigurate de Casa Naţională de Pensii. Datele de intrare în staţiuni pentru această serie sunt zilele de 6, 7, 8, şi 9 mai, majoritatea biletelor fiind alocate staţiunii Nicolina cupon de pensie adeverinta sau cupon de somaj adeverinta emisa de ANAF Constanta cu veniturile pe ultimul an fiscal - PENTRU CEI CARE NU AU VENITURI cupon de indemnizatie de handicap dovada de insotitor persoana cu handicap Datele furnizate vor fi verificate in baza de date ANAF Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani (mandat postal, E-mandat, mandat online), marketing direct (Infadres), drop mail (Postmesager) şi diverse soluţii business. Poşta Română este furnizor unic de serviciu universal pe întreg teritoriul ţării, la tarife accesibile tuturor Caută-le răspuns în Comunitatea DPO, punctul de întâlnire online al responsabililor de protecția datelor cu experți GDPR. Buna ziua, lucrez la CAR, a venit un client sa faca un imprumut , mi-a adus documentele necesare (CI,cupon pensie)i-am dat sa completeze declaratia de consimtamant ,a completat-o,ulterior imprumutul nu s-a aprobat.

Un sofer de 79 de ani a trecut pe rosu si a omorat un

Modul de calcul al pensiilor. I n privinţa pensiilor există o mare dilemă neocapitalistă resimţită de o bună parte a pensionarilor României: de ce pensiile celor pensionaţi înainte de 2000 (deci pe baza legilor moştenite de la socialişti) sunt mai mari decât acelea ale pensionarilor de după 2000, în conformitate cu noile legi neo. Internarea bolnavului se va face pe baza buletinului de identitate, biletului de trimitere si a dovezii de asigurat CAS (adeverinta de salariat, cupon de pensie etc.), respectand regulamentul privind circuitele functionale ale spitalului adeverinţă de salariat cu precizarea numărului de zile de concediu de boală pe ultimele 12 luni calendaristice (sau cupon pensie, carnet elev, adeverinţă handicap) card de sanatate Consultatiile in ambulatoriul chirurgie oro-maxilo-facială se fac pe baza următoarelor documente Telecabina Deva, Deva. 5,275 likes · 19 talking about this · 11,891 were here. Pentru a pune in valoare potentialul turistic al zonei si pentru a facilita accesul catre Cetatea Devei, in anul 2003.. Decizie pensie + cupon pensie (pentru pensionari). O alta latura a obiectului de activitate al Serviciului Asistenta si Protectie Sociala o constituie si internarea persoanelor in institutii de ocrotire sociala conform Legii 17/2000

CTP: IN ATENTIA PENSIONARILOR SI A PERSOANELOR VARSTNICE. Ca urmare a HCL nr. 865/17.10.2017, toate persoanele varstnice si pensionarii cu domiciliul stabil in municipiul Cluj-Napoca, cu varsta peste 70 de ani, indiferent de veniturile lunare sau cuantumurile inregistrate pe cuponul de pensie la rubrica Total drepturi, precum si. Trebuie sa aveti adeverinta de salariat sau cupon de pensie, carte de identitate si biletul de trimitere. Analize necesare : analize uzuale de sange si urina, ecografie urologica si urografie - toate se pot efectua la sediul din Bucuresti. Pentru programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Rosu Leila - 2014-07-04 14:23:16. Acte necesare pentru intocmirea dosarului de bursa sociala. CI/BI ale membrilor familiei care locuiesc la adresă (copie) Certificate de naştere pentru copii (copie Au culori diferite in functie de pret: rosu - gratis (pentru pensionari), galben (pret redus - 10 lei pentru elevi,studenti,persoane cu handicap), albastru (pret integral - 30lei). la trezorerie sau la o asociatie sau un cupon de pensie (daca sunteti pensionar).

Cupon pensie - Răspunsuri Avocatnet

Acceseaza site-ul evoMAG.ro si vezi gama completa de Laptopuri - Notebook de la 790.99 RON - evoMAG.ro la PRETURI Avantajoase Livrare in aceeasi zi pentru Bucuresti Posibilitate de Plata in RATE Fara Dobanda Nu rata Ofertele Magazin online de electronice si electrocasnice ieftine cu plata in rate sau credit online. Livrare in toata tara. Marketplace - per ansamblu calitatea fabricatiei este exemplara, gripul este foarte bun, ai senzatia de lucru bine facut care o sa te scoata la pensie; - impactul vizual este deosebit, mai ales daca ii atasezi un breloc din snur impletit in patru, culori negru si rosu; In concluzie, acord 5 (cinci) stele atat produsului cat si serviciilor Magazinului. Acte necesare pentru eliberarea sesizarii pentru deschiderea procedurii succesorale. A) Din oficiu - se elibereaza cu ocazia declararii unui deces in urma depunerii unei declaratii de avere. B) La cerere : Buletinul sau cartea de identitate a mostenitorului, care se va prezenta personal. Certificatul de deces. Cerere - declaratie Hotel Craiasca - Craiasca 2* Ocna Sugatag, Maramures, Romania, 1 decembrie, balneo 2021, oferte de cazare, sejur si vacanta, Demipensiune, Pensiune completa, Mic dejun, transport Fara transport. Rezerva online prin Direct Booking. Rezerva online la Hotel Craiasca 2*, Ocna Sugatag. Hotelul Craiasca este situat in statiunea Ocna Sugatag

Parintii mei au venit cu mijloace de transport in comun, bolnavi si batrani fiind din Racovita insotiti de toate documentele necesare : trimitere de la medicul de fam,ilie pentru recoltarea analizelor de sange, cupon de pensie, buletin, card de sanatate si au fost refuzati Dacă vrei să iei un credit ipotecar ING 7Fix de 400000 lei pe 30 ani cu asigurare de viață și vei aduce un avans între 15% și 25%**. Dobânda fixa 4,69% pe an în primii 7 ani, ulterior variabilă trimestrial, indice IRCC (acum la valoare de 1,25% p.a) plus marja (2,76% p.a.) Comision analiză dosar: 900lei - dovada de asigurat (adeverință de salariat/cupon de pensie) - copie certificat de handicap - dosarul medical ( bilete de externare, scrisori medicale, investigații anterioare) - relații la telefon : 0241-752260 interior 168 - Cu programare în prealabil; Medici: Dr. Airinei Raluca-medic specialist R.M.F.B. Consultatii Hotel Meduza Eforie Nord, clasificat la categoria de 3*, cu imbunatatiri masive atat pe exterior cat si in interior, datorita instalatiilor de incalzire centrala, ofera posibila extinderii activitatii turistice si balneare pe toata durata anului. Hotel Meduza face parte din Complexul Steaua de Mare care beneficiaza de un amplasament deosebit de favorabil, la 30 m fata de plaja, la extremitatea.

1999 €: 1 999 €: PARC AUTO GERMANIC AUTOMOBILE, situat in Botosani , importator direct GERMANIA...( PRIMA MANA !!! ).VINDE : 0 7 5 8 / 5 9 0 8 6 3 0 7 4 5 / 7 0 4 1 1 9 LAND ROVER FREELANDER*4X4*an 200.. Produse la ofertă! Cumpărături în rate fără dobândă la eMAG, Flanco și Elefant. Produse la ofertă! O mulțime de magazine oferă numeroase variante pentru a cumpăra produse în rate, cu dobândă 0%. Iată o listă cu cele mai bune oferte. MARŢI, 10 MARTIE 2015, 10:42 De exemplu, cu un cupon al unui colonel pensionat in 1995, un cupon al unui colinel pensionat in 2002 si un cupon al unui colonel pensionat in 2017. iat grupa ta e flori de paie ! Lasa sa ia prostu de Rosu grupe la pensie ca noi ccaciosii i-am permis sa faca vechime completa! Grijania matii de caine rosu! neacsum. 25 octombrie 2020 - 21:5

Hotel Florilor - FLORILOR 3* Baile Olanesti, Valea Oltului, Romania, balneo 2021, oferte de cazare, sejur si vacanta, Mic dejun, transport Fara transport. Rezerva online prin Direct Booking. Rezerva online la Hotel Florilor 3*, Baile Olanesti. Hotel Florilor este clasificat cu 3 stele de confort si se afla la numai 100 de metri de Hotel. INFORMARE DIN PARTEA LIGII PENTRU APARAREA DREPTURILOR PENSIONARILOR MILITARI. octombrie 17, 2019. In cursul zilei de 11 octombrie 2019 in cadrul Curtii de Apel Bucuresti s-a aflat pe rol Dosarul nr. 2265/2/2019 dosar prin care Liga pentru apararea drepturilor pensionarilor militari, in calitate de reclamant a chemat in instanta Guvernul.

TELEFOANE. 0723 292 038 / 0723 574 138. 0751 414 489 / 0761 820 545. 0241 742 012 / 0241 741 083. Parte a complexului Steaua de Mare din statiunea Eforie Nord, alaturi de Hotel Meduza, Hotel Delfin va asteapta la 100 m fata de malul marii, cu 218 camere duble si 13 apartamente. Hotel Delfin - eleganta si confort - ambianta unica, deosebit de. Cumpara Dragonul rosu - Thomas Harris pe Libris. Transport gratuit >90 lei si livrare rapida. 30 de zile retur

Telecabina Deva, Deva. 5.315 aprecieri · 15 discută despre asta · 11.873 au fost aici. Pentru a pune in valoare potentialul turistic al zonei si pentru a facilita accesul catre Cetatea Devei, in.. În acest sens, persoanele interesate sunt rugate să înainteze o solicitare de participare ca voluntari la acțiunile noastre, la adresa Direcției de Servicii Sociale Brașov, str. Panselelor, nr. 23, Brașov sau pe e-mail dssbv @yahoo.com; tel: 0368/469995; fax: 0368464083 Cadrul legal: art.84-93 din Legea nr.263/2010 Pensia de urmas se acorda copiilor si sotului supravietuitor, daca persoana decedata era pensionar sau avea drept de pensie.. Copiii au dreptul la pensie de urmas pana la varsta de 16 ani sau pana la terminarea studiilor dar nu mai mult de 26 ani, precum si pe toata perioada de invaliditate ivita intr-una din perioadele mai sus amintite

CNPP - Cum pot intra în posesia talonului de pensie

  1. El Coniac scump, biografii de politicieni, ghiduri de investitii, de management, strategie si eficienta profesionala, asigurare de pensie, bon de tezaur, tablou, pendula, ceas de buzunar sau o antichitate practica si decorativa, servieta din piele, lampa de birou, sah, CD cu muzica clasica, CD-ROM cu joc de strategie, lavanda fina, camasa.
  2. ciuna.abia acum am citit si vazut ca s a hotarit sa se dea carduri de calatorie pentru tot anul dar yo nestiind am primit cardul si mi s a spus ca trebuie sa ma duc lunat ceeeace am facut in fiecare luna,cu cupon,card si buletin iar luna aceasta de la capatul autobuzelor din micro 14.
  3. Comuna Lunca - Botosani, Comuna Lunca, Botoșani. 3,648 likes · 18 talking about this · 45 were here. Lunca este o comună în județul Botoșani. Comuna Lunca este situată în partea de sud a județului..
  4. Hotel Roman** din Baile Herculane are potential turistic imens, avand o arhitectura unica cu o piscina interioara situata la etajul 1 cu apa termala, iar hotelul se bucura de o vedere extraordinara si pitoreasca.Atractivitatea hotelului este data de apele termale, localizarea relativ aproape de centru si tarifele avantajoase
  5. Citeste ultimele stiri din sport pe GSP.ro! Interviuri, comentarii, noutati, rezultate din toate competitiile sportive. Afla cele mai noi stiri de pe GSP
  6. Comunicatul Biroului executiv al LADPM din 27 februarie 2019. februarie 27, 2019. Biroul executiv al Ligii pentru apararea drepturilor pensionarilor militari va aduce la cunostinta urmatoarele: In cadrul intalnirii saptamanale de astazi, 27 februarie 2019 s-a stabilit ca actiunea care urmeaza sa fie deschisa in instanta ca urmare a incalcarii.
  7. Hotelul Central*** din Baile Olanesti a fost construit in 2005 si complet renovat in 2011, oferind cazare in camere moderne si confortabile., cazare si rezervari in toata romania la pensiuni,hoteluri,vile particulare,cabane,case de vacanta , oferte speciale,spatii de cazare din toate statiunile si regiunile montane ,turism rural si agroturism,descrieri,imagini si preturi de cazare, Rezervari.

MAPN si sistemul de pensii - Baba si mitraliera Monica Ros

  1. Programari gastroenterologie forum. Cum se poate face anularea unei programari deja facute? Daca v-ati programat deja, dar din diferite motive nu puteti veni la consultatia programata, va rugam sa anulati programarea la telefon 0758.751.841 cu cel putin o zi inaintea zilei de consultatie. Acest lucru este util altor pacienti care pot astepta un loc de programare pe care dvs nu il utilizati
  2. Cu profundă durere anunţăm că în seara zilei de 26 octombrie a.c. a încetat din viaţă colegul nostru COSTINIUC VASILE (a XII-B), după o scurtă şi grea suferinţă. Sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihneacă în pace! Înmormântarea va avea loc în cimitirul din AGIGEA. A G O R AA
  3. Nina Iliescu, dezvaluire in premiera! Si-a publicat cuponul de pensie. nina Nina Iliescu, sotia fostului presedinte Ion Iliescu, a iesit in prim-plan cu o declaratie vizavi de veniturile ei. Reactia acesteia a venit la putin timp dupa ce, in presa, s-a vehiculat ca Nina Iliescu ar avea o pensie de peste 2000 de euro lunar

1 post published by infoploiesticity on March 18, 2014. site-ul tau,stirile tale,judetul tau ! Prahova,zi de zi !Promovam si sustinem tinere talente din Prahova Hyundai I30 - Primul proprietar, Rosu, Diesel, 90 CP, 1 582 cm3. ABS, Airbag-uri frontale, ABS, Airbag-uri laterale fata, ABS, Airbag-uri frontale, ABS Buy Now & Save on Top Restaurants, Spas, Fitness, Goods, Travel, Events & More Fostul comandant al Inspectoratului de Politie Judetean Dan Rosu a ramas fara mai mult de jumatate din pensie. In luna ianuarie acesta a primit doar 39% din ceea ce beneficia in mo

Sef Serviciu Plati - Ioana Rosu Drumul Taberei, nr.18, sector 6. Program de audiente: in fiecare zi de MARTI intre orele 10 00 - 14 00. E-mail: bucuresti.clps6@cnpp.ro. Valoarea acestora este de 128 de lei. 21/11/2017. 12. Guvernul distribuie prin poștă 2,6 milioane de cupoane pentru acordarea de ajutoare alimentare către persoanele cu o situație materială dificilă. Cupoanele UE au intrat in circulație de la 16 noiembrie, iar în baza lor românii vor beneficia de un coș de alimente de la Uniunea. Mai adaugati la toate realizarile acestui guvern tradator de neam si tara si faptul ca , de cand au venit la ciolanul guvernarii si la butoanele administrării banului public in statul român, au imprumutat deja in numele vostru si cu dobanzi rusinoase aproape 10 miliarde de lei, plus inca împrumutat, miercuri, 416,1 milioane de euro de.

Dupa cum vezi in chenarul rosu, la ora 17:58 am initiat transferul (Pasul 2 descris in ghid mai sus). Am efectuat imediat plata (Pasul 3) si am primit prin e-mail confirmarea la ora 18:06 . Transferul a fost finalizat si banii primiti in Romania la ora 18:16 , la doar 10 minute dupa ce am facut plata catre TransferGo Pentru parinti pensionari ( nu am folosit dar am intrebat ) este necesar ultimul cupon de pensie si ce alte venituri mai au ( chirii, terenuri in arenda, etc). Practic primaria certifica ca respectiva persoana are numai veniturile pe care declara ca le are, se recomanda sa NU ascundeti veniturile, evaziunea fiscala este fapta PENALA Ancheta sociala este un pas esential in procesul de evaluare a unei persoane care doreste incadrarea intr-un grad de handicap. Este realizata de un reprezentant al primariei orasului sau sectorului de care solicitantul apartine, in cazul in care acesta se afla in incapacitatea de a se deplasa