Home

Proiecte sociale cu fonduri europene

Românii care vor să își deschidă o întreprindere socială vor putea primi câte un grant nerambursabil de maximum 100.000 de euro, prin linia de finanțare Solidar Start-Up pentru care s-a anunțat joi perioada în care se vor putea depune proiecte. Apelul de proiecte dispune de un buget total de 70 de milioane de euro, în principal din fonduri europene, prin Politica de coeziune a UE Mamele cu posibilităţi materiale reduse vor putea beneficia de tichete sociale de 2.000 de lei pentru noul născut. Acestea se vor acorda în primele 3 luni de la naştere, informează Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. Astăzi, 2 august 2021, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a lansat în consultare publică proiectul de HG care va reglementa [ Denumirea organizației internaționale: ECAD (European Cities Against Drugs, Orașe europene împotriva drogurilor) Documentele normative prin care se aprobă finanțarea:HCGMB nr. 203/13.09.2007, HCGMB nr. 242/20.12.2011, HCGMB nr. 163/27.04.2017 Coordonator proiect/ București: DGASMB Parteneri: - Stadiul proiectului:În implementare Titlul proiectului:Linia telefonică pentru. Potrivit propunerii, sprijinul financiar, constând în tichete sociale în valoare de câte 2.000 lei/nou născut, va fi susţinut din fonduri europene, prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) şi va putea acoperi achiziţia de alimente, scutece, îmbrăcăminte sau articole sanitare şi medicale pentru mamă şi.

fonduri-structurale.ro este o publicație națională de referință în domeniul finanțărilor și folosește poze și informații despre proiecte de succes de pe site-ul www.europa.eu cu acceptul Comisiei Europene. fonduri-structurale.ro este un proiect al Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG Ministerul Fondurilor Europene enumeră 8 programe de fonduri europene, cu alocările de bani aferente, prin care se vor finanța proiecte de investiții, inclusiv pentru anreprenori, în România, în perioada de programare 2021-2027. ⦁ Programul Operațional Tranziție Justă 2021-2027: 1,76 miliarde euro Antreprenorii români care au microîntreprinderi, firme mici, PFA și alte tipuri de afaceri vor putea obține ajutoare nerambursabile de până la 70.000 de euro sau până la 200.000 de euro pe proiect, prin două linii de fonduri europene scoase joi în consultare publică Proiect de HG privind acordarea de tichete sociale pe suport electronic mamelor cu posibilități materiale reduse în cadrul POAD Share Ieri, 2 august 2021, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat în consultare publică proiectul de HG care va reglementa modul prin care vor fi acordate trusourile pentru nou-născuți, de.

Fonduri europene în 2021- a sosit și vremea întreprinzătorilor din România. Este trist, că în România întotdeauna au fost mai puține șanse de obținere a fondurilor decât în țările vestice. Am ajuns la pragul schimbărilor: în curând întreprinzătorii din România vor avea la dispoziție surse mari de fonduri nerambursabile. Fonduri europene de 40.000-200.000 Euro pentru întreprinderi sociale la sate. Ghidul solicitantului. Antreprenorii sociali din România vor putea obține finanțări de câte 40.000 - 200.000 de euro pentru înființarea de societăți agricole și alte forme de întreprinderi sociale la sate, în cadrul unor viitoare proiecte europene mai.

Tot cu bani europeni, printr-un proiect de investiții prin POR, va fi reabilitat și un cămin de locuințe din municipiul Reșița. Proiectul include și demolarea unui alt cămin de locuințe sociale din aceleași cartier. Fondurile alocate pentru finanțarea acestui proiect de către MDLPA însumează 7.573.744,98 lei FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE - CE SUNT ELE SI DE UNDE PROVIN. Comisia Europeana a alocat Romaniei 28.9 miliarde de euro in 2014-2020, fonduri europene nerambursabile, bani care pot fi accesati pana in 2022. Pentru 2021 - 20217 Romania va primi 80 de miliarde de EUR, respectiv 46,3 de miliarde de EUR din bugetul UE 2021-2027 şi 33,5 de. Fonduri europene. Fondurile Europene Nerambursabile, sunt instrumente financiare gestionate de Uniunea Europeana pentru segmentul privat si public, cu scopul de a sprijinii si dezvolta anumite domenii si a ajuta tarile membre la atingerea anumitor standarde de dezvoltare economica, sociala si culturala. Fondurile Europene Nerambursabile, sunt. Curs EXPERT ACCESARE FONDURI EUROPENEScriere Proiecte EuropeneCurs complet, oferă toate competențele profesionaleONLINE: 20-28 iulie 2021. Curs EXPERT ACCESARE FONDURI EUROPENE. Scriere Proiecte Europene. Curs complet, oferă toate competențele profesionale. ONLINE: 20-28 iulie 2021

Fonduri europene de până la 100

PROIECT: Tichete sociale de 2

Potrivit propunerii, sprijinul financiar, constând în tichete sociale în valoare de câte 2.000 lei/nou născut, va fi susținut din fonduri europene, prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) și va putea acoperi achiziția de alimente, scutece, îmbrăcăminte sau articole sanitare și medicale pentru mamă și. Idei de afaceri cu fonduri europene nerambursabile in 2021. Cum am reusit in afaceri. 27 Iul 2021 Peste 10.000 de companii din HoReCa au aplicat pentru ajutorul de stat Scopul principal al acestor proiecte este formarea profesionala a tinerilor NEET - Not in Education, Employment, or Training, adica tineri care nu... Fonduri europene Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat în consultare publică un proiect care prevede acordarea de tichete sociale în valoare de 2000 de lei pentru mamele cu posibilități materiale reduse. Anunțul MIPE: Consultare publică: proiect [ Planuri noi pentru finanțarea proiectelor din fonduri europene în perioada 2021-2027. Pentru că etapa de programare 2014-2020 se apropie de final iar noile obiective de politică UE pentru perioada 2021-2027 sunt deja conturate, vă propunem câteva informații cu privire la domeniile în care vor fi realizate investiții, cu scopul. Ministerul Fondurilor Europene - Direcția Generală Programe Capital Uman publică Planul multianual de lansări pentru cereri de propuneri de proiecte în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020.Documentul include și un calendar orientativ al liniilor de finanțare pentru următorii doi ani

31 de Idei de Afaceri Profitabile cu Fonduri Europene Nerambursabile Jobul ideal se spune ca ne-ar face mai fericiti si mai impliniti. Pentru unii slujba perfecta este cea care ofera flexibilitate, pentru altii este cea foarte bine platita. Insa exista o categorie aparte, a celor care vor mai mult: antreprenorii Majorare salariala pentru proiecte cu fonduri nerambursabile. Intrebare: In cadrul unitatii noastre se afla in implementare un numar de 4 proiecte europene care au in componenta lor constructia a 6 cladiri si infrastructura a doua strazi. Conform legislatiei in vigoare personalul din cadrul Aparatului de Specialitate al primarului orasului. Finantare nerambursabila 50.000 - 70.000 EUR Legea 153/2017 art. 16 Drepturi salariale pentru activitatea prestată în proiecte finanțate din fonduri europene (1) Personalul din instituțiile și/sau autoritățile publice nominalizat în echipele de proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile beneficiază de majorarea salariilor de bază, soldelor de funcție/salariilor de funcție, indemnizațiilor de încadrare cu până. Mamele cu posibilități materiale reduse vor putea beneficia de tichete sociale de 2000 de lei pentru noul născut, care se vor acorda în primele 3 luni de la naștere, informează Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), relatează Agerpres. Ministerul Investițiilor și Proiectelor.

Proiecte Sociale în implementare DGA

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău a lansat un nou proiect cu fonduri europene. Proiectul Servicii Sociale pentru un viitor mai bun are o valoare totală de peste 5,3 milioane de lei, doi la sută din sumă fiind finanţată de Consiliul Judeţean Buzău Fonduri europene 2021 pentru femei în antreprenoriat. Doamnele, domnișoarele din România se pot înscrie la ediția 2021 a programului EU Prize for Women Innovators, organizat de Comisia Europeană, dedicat femeilor din antreprenoriat. Se oferă premii în valoare totală de 350.000 de euro Fonduri europene nerambursabile tudorolimpia Buna ziua eu am deschis o firma srl cu cod CAEN 1392 si doresc sa iau fonduri nerambursabile (vezi toată discuția) Fonduri europene nerambusabile Bunget Art Doresc sa deschid un atelier de obiecte facute manual ceramica,decorari sticle si alte obiecte pentru casa si gradina Pot accesa fonduri?Am. CONSILIUL JUDEȚEAN VÂLCEA ACCESEAZĂ UN NOU PROIECT CU FONDURI EUROPENE. September 24, 2020 Eveniment Valcean. Astăzi, 24.09.2020, Consiliul Județean Vâlcea a depus proiectul cu finanțare europeană cu titlul Întărirea capacității Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vâlcea de gestionare a crizei.

Proiect: Mamele cu posibilităţi materiale reduse vor

 1. Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a subliniat importanța intervențiilor susținute din fonduri europene pentru sprijinirea incluziunii sociale. Folosesc prilejul oferit de lansarea unui proiect social de importanță națională pentru a anunța viitorul Program Operațional de Incluziune și Demnitate Socială care va fi.
 2. Fonduri europene, cu Octavian Serban: Cum iei bani nerambursabili pentru reciclare. de Octavian Serban, presedinte KNOMACONS. Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 11:58. Aceasta rubrica saptamanala este conceputa pentru a oferi informatii relevante solicitantilor, consultantilor si functionarilor implicati in procesul de absorbtie a fondurilor europene
 3. Primele contracte pentru proiecte energetice cu fonduri europene Primele 14 contracte privind accesarea fondurilor europene din energie sunt semnate în aceste zile, a declarat Cristian Georgescu, reprezentant al Organismului Intermediar pentru Energie din cadrul Autorităţii de Management al Programului Operaţional Sectorial Creşterea.

Social Start-Up - Fonduri Structural

 1. te pentru bebeluși, conform unor reglementări ce urmează a fi stabilite, informează Hotnews
 2. Valoarea totala a investitiei este de 184.119,52 EUR (inclusiv TVA), din care: 168.196 EUR sunt cheltuieli eligibile si 15.923,52 EUR cheltuieli neeligibile. Sursele proprii de finantare (constituite din imprumuturi bancare si numerar evidentiat in contul intreprinzatorului) vor acoperi: - TVA-ul de 9,5% aferent cheltuielilor eligibile. 4.2
 3. Proiect cu fonduri europene pentru dotarea UAMS Mediaș cu echipamente și materiale de protecție. Consiliul Local Mediaș s-a întrunit marți după-amiază în cadrul unei ședințe extraordinare, cu un singur punct pe ordinea de zi.Este vorba despre un proiect de hotărâre privind creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în municipiul de pe Târnava Mare

Citește și: Cartierul Râfov din Ploiești, modernizat cu fonduri europene. Lista proiectelor care se for derula cu fonduri europene, la nivel național: orașul Panciu (jud. Vrancea), pentru modernizarea și dotarea infrastructurii de educație preșcolară va beneficia de 6.015.273,34 le Home › Articole › POR 2014-2020 › Comunicare 2014-2020. › Evenimente si comunicate › Actualele proiecte finanțate cu fonduri europene vor constitui baza pentru pregătirea noilor cereri de finanțare gestionate de ADR Centru prin Programul Operațional Regional 2021-202

Fonduri europene 2021-2027: Opt programe prin care se vor

 1. Cumpara Fondurile Europene 2021-2027 - De la Proiecte Europene la Fonduri Nerambursabile - Badea Mihaela de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back
 2. Proiecte Finanţate din Fonduri Europene, Politici şi Strategii. 10/07/2020 Se aprobă programul normal de lucru cu publicul, începând din data de 18.05.2020, a Instituțiilor publice din subordinea Primăriei municipiului Buzău, prin revocarea art. 4 din Anexa 1 la Hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență nr. 2/17.03.
 3. BOTOȘANI: Proiect cu fonduri europene pentru înființarea de întreprinderi sociale. Demarat în octombrie 2019, acest proiect își dorește să sprijine în mod activ antreprenoriatul social ca o sursă de locuri de muncă și de dezvoltare a serviciilor locale. Proiectul NESES - Start-up social Nord Est - antreprenoriat social.
 4. Cu o experiență vastă în redactarea și implementarea proiectelor europene, Radu Gelu Onișoru a fost implicat în zeci de proiecte sociale, organizând sute de evenimente diferite. În ultimii 5 ani a contribuit la derularea cu succes a proiectelor europene de sprijinire a reinserției pe piața muncii a categoriilor defavorizate din.
 5. MANAGER DE PROIECT (CURS ACREDITAT) Opțional 790.00 RON Tarif eliberare certificat. Aplicația ZOOM. Detalii curs. ON-LINE. 26-30 iulie 2021. EXPERT ACCESARE FONDURI (ACREDITAT) Opțional 790.00 RON Tarif eliberare certificat. Aplicația ZOOM
 6. Agenție de plăți: 7,56 de miliarde de euro - bani virați în conturile fermierilor 29 iulie 2021 21:01 AFIR anunță lansarea primelor sesiuni din acest an finanțate din fonduri europene nerambursabile 28 iulie 2021 06:10 Schemă de sprijin de 100 de milioane de euro pentru românii care vor să își facă solarii de legume 27 iulie 2021 13:08 Valeriu Tabără, ASAS, adresă către.

Fonduri europene 2021: Max

Conceptul general fonduri europene desemnează instrumentele de finanțare nerambursabilă alocate Statelor Membre ale Uniunii Europene (UE), pentru a reduce decalajele de dezvoltare economică și socială dintre acestea. Fondurile europene sunt gestionate în comun de Comisia Europeană și de fiecare stat membru în parte Proiecte Europene; Magistratură. Curs Intensiv Admitere INM/Magistratură 2021, Sesiunea 10 septembrie-20 octombrie 2021; Cursuri online. Curs DPO-GDPR (GRATUIT) - Autorizat, ONLINE; Curs Manager Proiect Fonduri Europene - Autorizat, ONLINE; Curs Expert Accesare Fonduri Europene - Autorizat, ONLIN Semnarea a două proiecte cu fonduri europene la Mediaș. Cristian Bucur 07.05.2021. În data de 7 mai 2021, primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman și directorul general al ADR Centru, dl. Simion Crețu, au semnat contractele de finanțare pentru proiectele: Construcție locuințe sociale colective, inclusiv utilități și.

Proiect de HG privind acordarea de tichete sociale pe

Fonduri / fonduri europene. Spitalele romanesti au depus, in patru luni, 297 de proiecte, in valoare de aproximativ 1,25 miliarde de euro, pentru dotarea cu echipamente medicale si de protectie in lupta anti Covid-19, informeaza joi, 2 octombrie 2020, Ministerul Fondurilor Europene. Desi apelul a inceput timid in luna mai, institutiile. Acasă Proiecte Centralizatorul proiectelor cu finanțare externă în implementar, în exercițiul financiar 2014-2020 în care Ministerul Educației și Cercetării are calitatea de beneficiar/partener [data publicării: 16.03.2021] Proiecte gestionate de Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Rețelei Școlare și Universitare (UMPMRSU

Cinism în pandemie! Primăria Ploiești i-a lăsat fără burse

Două proiecte cu fonduri europene, semnate la Mediaș. În data de 7 mai 2021, primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman și directorul general al ADR Centru, dl. Simion Crețu, au semnat contractele de finanțare pentru proiectele: Construcție locuințe sociale colective, inclusiv utilități și amenajări exterioare loc de. Astfel, autoritatile ar trebui sa ceara fonduri pentru realizarea unor locuinte sociale, pentru lucrari de asfaltare, ridicari topografice ori de extindere a retelei de iluminat. In unele orase s-au aprobat proiecte privind amplasarea de case modulare, din containere, destinate familiilor cu probleme financiare si persoanelor evacuate din case. Proiecte pe fonduri europene pentru şcoala şi grădiniţa din comuna Moldova Suliţa. Şcoala cu clasele I-IV şi grădiniţa din comuna Moldova Suliţa se modernizează prin intermediul unui proiect finanţat din fonduri europene, în valoare de 85.000 de euro. Potrivit unui comunicat de presă.. Fondurile Europene se impart in cinci categorii: Fondul European de Dezvoltare Generala, Fondul Social European, Fondul de Coeziune, Fondul Europen Agricol pentru dezvoltare rurala, Fondul European pentru Pescuit si Afaceri Maritime. Aceste tipuri de fonduri europene sunt disponibile printr-o multitudine de programe. YouTube

Art. 6 - (1) Începând cu data de 01.08.2021, se propune ca organizarea de cursuri de instruire şi workshop-uri pentru adulţi, inclusiv cele pentru implementarea proiectelor finanţate din fonduri europene, să fie permisă cu participarea unui număr de maximum 150 de persoane în interior şi 200 în exterior, cu respectarea măsurilor. Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a anunțat luni că a asigurat, în perioada 15 mai 2020 - 15 mai 2021, finanţări în valoare de 2,7 miliarde lei pentru spitale şi centre sociale din România, pe fondul provocărilor apărute în urma pandemiei de COVID-19. Regiunea Nord-Vest a beneficiat de cele mai multe fonduri, aproape 400 de [ Administrația publică locală orădeană pregătește noi proiecte pentru a atrage fonduri europene în perioada de programare 2021-2027. În acest sens, primarul Oradiei Florin Birta a avut o întâlnire de lucru cu directorul general al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Marcel Boloș 3. Cu privire la proiectul Incluziune socială și pe piața muncii prin întreprinderi sociale (POSDRU/84/6.1/S/53560 - cod SMIS 21583), în urma verificărilor efectuate nu au rezultat indicii privind săvârșirea unor fapte de natură penală. 4. Verificările cu privire la proiectul Biblioteca bunelor practici

Accesarea de Fonduri Europene si Guvernamentale reprezintă cele mai bune surse de finanțare a Start Up-urilor din ultimii ani. Procedurile deși simple, uneori pot deveni anevoioase și complicate, tocmai de aceea considerăm necesar un ghid complet cu informații corecte, în care să găsești detaliate toate Programele Operaționale prin care Uniunea Europeană alocă Fonduri Europene. Despre consultanta fonduri europene. Consultanta privind accesarea fondurilor europene oferă o serie de oportunități de dezvoltare. Este un domeniu complex, motiv pentru care beneficiarii au nevoie de îndrumarea consultanților care să le ofere suportul necesar Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene - Pret 6 00 LEI, excl. TVA. Programul analizat in detaliu - START UP NATION! (CURSANTII VOR AVEA OCAZIA SA ISI REALIZEZE PROPRIUL PROIECT CE VA PUTEA FI DEPUS IN SESIUNEA 2018! Atunci am început să semnez șapte din cele opt proiecte pe fonduri europene. Acum, iluminatul pe leduri este în execuție. Începând cu luna septembrie, vor ajunge la Târgu Jiu și cele 11 noi troleibuze. Nu se puteau face minuni după o zi pe alta, a spus Romanescu

Cuiul lui Pepelea: ce învățăm din procesul de aderare laWorkshop despre Garanția pentru Tineret - în cautarea

Fonduri Europene în 2021 - Oportunități fără precedent

Programul De Fonduri Europene - Digitalizarea IMM-urilor, permite efectuarea urmatoarelor cheltuieli / achizitii:. Cheltuieli aferente achizitionării de hardware TIC, dispozitive și echipamente aferente (inclusiv cheltuieli de instalare, configurare, punere în funcțiune), justificate din punct de vedere al implementării aplicației de proiect Proiecte cu fonduri europene. Reabilitarea infrastructurii rutiere în staţiunea Băile Olăneşti, finanțat prin POR, valoare 5.000.000 euro, proiect finalizat in decembrie 2015. Extindere şi reabilitare a infrastucturii de apă şi apă uzată in județul Vâlcea - orașul Băile Olănești, finanțat prin POS MEDIU, valoare 15.000.000. Fonduri UE de un milion de euro pentru proiecte sociale in Constanta. Doua contracte de finantare europeana, in valoare de aproape un milion de euro, au fost semnate, joi, in statiunea Mamaia, privind reabilitarea si modernizarea unei scoli pentru copiii cu nevoi speciale, din Constanta, si a unui camin de batrani, din Mangalia Proiecte fonduri europene nerambursabile. Activitatea acestui compartiment urmărește, în general implementarea, monitorizarea și evaluarea proiectelor cu finanțare internațională, al căror beneficiar este Comuna Ciugud, conform procedurilor stabilite pe baze contractuale Activități de cercetare. Atragere de fonduri europene nerambursabile. Finanțare fond cercetare. Propuneri proiecte - Formulare și proceduri. Proiecte active. Programe internaţionale. Programe operaționale. Programe naționale. Programe de finanțare complementară a învățământului superior

Micro-întreprinderi şi întreprinderi neagricole mici existente şi nou-înfiinţate (start-ups) din spaţiul rural; Fermieri sau membrii unor gospodării agricole (autorizaţi cu statut minim pe PFA) care îşi diversifică activitatea de bază agricolă prin dezvoltarea unei activităţi neagricole în zona rurală în cadrul. 12:30 - 19:00. 8 mai 2021 - 9 mai 2021. Curs online, pe platforma ZOOM. Sambata: 12:30 - 19:00. Duminica: 12:30 - 19:00. Distribuie. Cursul de Scrierea Proiectelor Finanțate din Fonduri Europene, structurat pe o durată de 12 ore, își propune să vă familiarizeze cu practica scrierii proiectelor prin finanțare europeană Consiliul Judeţean Arad a finalizat un nou proiect cu fonduri europene. Este vorba despre Extindere şi dotarea cu echipamente specifice a Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Arad. Valoarea totală a proiectului este 3.921.113 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este 2.859.007 lei. Mă bucură că am reuşit. Stadiul implementării proiectelor europene majore în Educație. Exemple de majore cu fonduri europene aflate în derulare cu fonduri UE 2014-2020 (Politica de Coeziune): Platforma. digitală. cu . resurse. educaţionale. deschise - Biblioteca. virtuală - început în 2019, termen finalizare august 2021, 49 milioane euro (POC 2014. Valoarea maximă a finanțării nerambursabile acordate pe aplicație IMM-urilor in calitate de beneficiari finali ai ajutorului de minimis este de 100.000 euro, echivalentul a 487.210 lei la cursul valutar INFOREURO pentru luna octombrie de 1 EURO = 4,8721lei),. Valoarea minimă a finanțării nerambursabile acordate pe aplicatie de proiect IMM-urilor in calitate de beneficiari ai ajutorului.

Incluziunea romilor din mediul rural - Centrul Roman dePrimarul Ion Lungu: A crescut enorm de mult numărul de

Fonduri europene de 40

Primăria municipiului Mediaş a anunţat că în următorii doi ani va construi opt blocuri cu un număr total de 80 de apartamente sociale, o investiţie evaluată la peste 19 milioane de lei, din fonduri europene. Descrierea proiectului 'Construcţie locuinţe sociale colective, inclusiv utilităţi şi amenajări exterioare loc de joacă, str. Baia de Nisip': Valoarea totală a. Vicepremierul Raluca Turcan s-a aflat în cursul zilei de vineri, 4 septembrie, la Neptun, unde a susținut o conferință de presă alături de ministrul fondurilor europene, Marcel Boloș, prefectul județului Constanța și primarul Mangaliei, Cristian Radu, precum şi alţi liberali. În acest context a fost anunţată semnarea a trei proiecte importante, în sumă totală de [ POR 8.3. Masura 8.3 - Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale. In intelesul prezentului document persoanele varstnice sunt persoanele care au implinit varsta de 65 de ani (in conformitate cu art 6 alin. bb al Legii nr. 292 din 20 decembrie 2011 a asistentei sociale). Regiunile de dezvoltare Nord Est, Sud Est, Sud Muntenia, Sud Vest.

Bani europeni pentru infrastructura socio-educațională

Un proiect de 568 milioane euro cu fonduri europene va fi implementat în domeniul asistenţei sociale, urmând să fie angajaţi încă 4.000 de asistenţi maternali, a anunţat, marţi, ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, potrivit Agerpres CJ Vâlcea accesează un nou proiect cu fonduri europene. Astăzi, 24.09.2020, Consiliul Județean Vâlcea a depus proiectul cu finanțare europeană cu titlul Întărirea capacității Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vâlcea de gestionare a crizei sanitare COVID-19, în valoare totală de 1.868.442. CJ Vâlcea accesează un nou proiect cu fonduri europene, pentru protecția socială. Joi, 24 septembrie 2020, Consiliul Județean Vâlcea a depus proiectul cu finanțare europeană cu titlul Întărirea capacității Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vâlcea de gestionare a crizei sanitare COVID-19, în.

Fonduri Europene Nerambursabile 2021 - Cum le accesezi

De multe ori, atunci cand auzi despre proiecte cu fonduri europene finantari nerambursabile de la Comisia Europeana sau alte granturi de la institutiile europene, automat te gandesti la multa birocratia pe care acestea o genereaza, regulile drastice de cheltuire a banilor și alte aspecte restrictive care par sa faca din proiectele europene ceva la care trebuie sa te gandesti de doua ori. Fonduri europene pentru agricultură: Ce proiecte se depun la AFIR în luna iunie! Submăsuri deblocate la Agenţia pentru Finanțarea Investiţiilor Rurale (AFIR) în luna iunie. Circa 57.685.903 de euro vor fi disponibili din bani europeni pentru investițiile pe care vor să le facă fermierii românii cu fonduri de la UE Un număr de 30 de noi proiecte vor primi finanţare din fonduri europene pentru investiţii în infrastructura de irigaţii, în valoare totală de 30 de milioane de euro, beneficiarii eligibili fiind Organizaţiile Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii (OUAI), a anunţat Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) Preasfinţitul Iustin Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului a binecuvântat noul amplasament în care funcţionează cel de-al treilea proiect realizat pe fonduri europene, din eparhie, intitulat Pâinea vieţii şi care include o brutărie, patiserie, prescurărie. Proiectul a fost promovat de sectorul social-filantropic din cadrul Episcopiei, în.

Conferința privind viitorul Europei: lansarea platformei

Proiecte Fonduri Structurale. Proiecte cu finanțare externă implementate de Municipiul Turda în perioada 2007-2016. 1 Şansa unei vieţi decente din 8 ţări membre ale Uniunii Europene, lider de proiect fiind municipalitatea Hodmezovasarhely (Ungaria). El a avut ca scop păstrarea şi valorificarea tradiţiilor în domeniul. Finantare nerambursabila din fonduri europene 2014-2020 Orizont 2020 este instrumentul financiar care va implementa programele UE pentru cercetare si inovare in perioada 2014-2020, avand ca tinta asigurarea competitivitatii globale a Uniunii, ca parte a efortului de a asigura cresterea economica si crearea de locuri de munca in Europa, prin intermediul unui buget de 80 miliarde Euro

Video: Fonduri europene - Centrul de Consultanță, Analiză și

Cum a ajuns Dan Barna fericit în România, cățărându-se peCURS EVALUATOR PROIECTE | Acreditat | Bucuresti | 2021Ciclul de viata a proiectului

Proiect cu fonduri europene pentru prevenirea și combaterea corupției în Primăria Sectorului 1. Primăria Sectorului 1 intenționează să colaboreze cu Direcția Generală Anticorupție (DGA) în vederea depunerii cererii de finanțare aferente proiectului Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea. Două proiecte cu fonduri europene au fost semnate astăzi la Mediaș. Vineri, 7 mai 2021, au fost semnate două contracte de finanțare pentru proiectele: Construcție locuințe sociale colective, inclusiv utilități și amenajări exterioare loc de joacă, str. Baia de Nisip și Centru Social Comunitar de Agrement și Sport Fonduri europene pentru întreprinderile cu activităţi sociale. Întreprinderile de economie socială, care contribuie prin activitatea lor la rezolvarea unor probleme sociale sau ale unei comunităţi, pot primi un sprijin financiar din fonduri europene situat între 50.000 şi 100.000 euro, a anunţat, recent, Ministerul Fondurilor Europene [PREZENTARE] După primul proiect finanţat din fonduri structurale europene prin Programul Operaţional Sectorial - Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 - Creşterea ocupării forţei de muncă din zona rurală - care a avut ca scop atragerea de forţă de muncă defavorizată, de creştere a integrării sociale şi îmbunătăţire a calităţii vieţii, S.C. COMPANIA. Nou proiect cu fonduri europene implementat de D.G.A.S.P.C. Un nou proiect finanțat din fonduri europene a fost demarat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău. Proiectul Servicii Sociale pentru un viitor mai bun, are o valoare totală de 5.301.608.93 lei, co-finanțarea beneficiarului fiind în. Proiecte-cheie finanțate prin fonduri europene Colegiul Naţional Iulia Haşdeu, Bucureşti - Ca parte a unui program mai amplu de dezvoltare şi modernizare a sistemului de învăţământ din Sectorul 2, CN Iulia Haşdeu a beneficiat de un program finanţat prin FEDR ce a urmărit modernizarea, extinderea şi dotarea cu echipamente didactice.